Despre CFC Design

Peste 19 ani de experienta

Reusim cu succes sa intrecem asteptarile clientilor nostri cu ajutorul experientei bogate dobandite de-a lungul timpului.

CFC Design este compania specializata in crearea de materiale publicitare si semnalizare stradala catre care te indrepti atunci cand ai nevoie de publicitate. Avand peste 19 ani de activitate in realizarea acestor game de produse putem spune cu toata convingerea ca ne aflam in punctul in care putem materializa orice idee in ceea ce priveste materialele promotionale, design-ul interior si constructiile publicitare metalice.

Specializarea in productia de litere volumetrice si reclame luminoase combinata cu inovatia tehnica si pregatirea permanenta a angajatilor ne permite in prezent sa va oferim o gama completa de produse si servicii de calitate, asigurandu-ne in acest mod ca firma dumneavoastra va beneficia de o imagine durabila in timp prezentata intr-o forma unica.

 

Suntem incantati de faptul ca prin munca desfasurata la CFC Design contribuim la succesele profesionale si de piata ale clientilor si partenerilor nostri, insa nu ne vom opri aici! Dezvoltarea creativitatii, inovatia tehnica si identificarea celor mai eficiente metode de promovare fac parte din viata noastra de zi cu zi. Ne straduim sa satisfacem intr-un mod rapid si flexibil nevoile noilor si viitorilor nostri clienti cu maxima seriozitate si fara a face rabat de la calitate. Dorim sa devenim astfel pentru clientii nostri un partener de afaceri pe termen lung, pe care acestia sa se poata baza de fiecare data atunci cand doresc sa-si faca cunoscuta prezenta pe piata din Romania.

6 motive pentru a alege CFC Design ?

  1. Oferim produse de inalta calitate si performanta ridicata
  2. Avem o vasta experienta in realizarea de materiale publicitare
  3. Oferim asistenta tehnica profesionala si consultanta tuturor clientilor nostri
  4. Suntem specialisti in metode de promovare stradala si reclame luminoase
  5. Ne respectam cu strictete termenele de livrare a produselor
  6. Oferim garantie pe termen lung pentru produsele noastre

Speram ca referintele, galeria foto si profesionalismul nostru va vor convinge iar cat de curand vom putea lucra impreuna pentru a transpune in realitate sub forma unor produse publicitare de exceptie ideile si proiectele dumneavoastra.

Pentru orice intrebari, nedumeriri sau explicatii suplimentare in materie de reclame luminoase si articole de promovare stradale nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon 0744982415, 0744124472 sau pe cfc_design@yahoo.com

600 +

Proiecte finalizate cu sucess

20+

Ani de experienta

7

Membri in echipa

600+

Clienti multumiti

Despre noi

Echipa noastra

Marcu Coca

CEO

Ciobanu Florian

Director tehnic

Partica Ionuț

Director producție

Cu ce ne deosebim față de concurență?

Contribuim la mentinerea unui mediu sanatos, natural, nepoluat.