Indicatoare de securitate & circulatie

Indicatoare de securitate si circulatie la comanda

Suntem compania specializata in productia si comercializarea de indicatoare se securitate si circulatie. Va putem pune la dispozitie o gama diversificata de indicatoare rutiere, de avertizare, semne de dirijare a traficului, indicatoare luminoase si marcaje rutiere. Oferim astfel pentru autoritati publice si companii individuale solutii eficiente pentru cresterea gradului de securitate la locul de munca si pentru organizarea traficului pe drumurile publice, sau in parcarile centrelor comerciale si zonelor industriale.

Diferitele categorii de indicatoare de securitate si circulatie sunt realizate cu sprijinul celei mai noi tehnologii in materie de prelucrare si taiere a diferitelor tipuri de elemente metalice si fibre de plexiglas – ce stau la baza indicatoarelor noastre, avand aportul sustinut al designerilor si tehnicienilor cu care colaboram.

Calitatea ireprosabila a produselor, profesionalismul angajatilor si punctualitatea executarii comenzilor ne-au ajutat sa ajungem prima optiune a clientilor in materie de indicatoare de securitate si circulatie din Romania.

Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Tipuri de indicatoare de securitate si circulatie comercializate

Proiectam, realizam si comercializam pentru dumneavoastra orice tip de indicatoare de securitate si circulatie ce poate fi gasit pe piata din Romania si nu numai. Toate indicatoarele comercializate respecta standardele nationale si europene in ceea ce priveste dimensiunea, forma si culorile folosite. Astfel va putem pune la dispozitie urmatoarele tipuri de indicatoare de securitate si circulatie:

  1. Indicatoare de avertizare
  2. Indicatoare de obligare
  3. Indicatoare de reglementare
  4. Indicatoare de interzicere si restrictie
  5. Indicatoare kilometrice si hectometrice
  6. Indicatoare de orientare
  7. Indicatoare de informare si informare turistica
  8. Marcaje zone periculoase
  9. Indicatoare pentru semnalizarea unor zone sau situatii deosebite
  10. Panouri aditionale de informare si avertizare

Confectionam la comanda indicatoare de securitate si circulatie din tabla de otel si aluminiu sau indicatoare realizate din plastic dur asupra carora se aplica un strat de folie reflectorizanta. Prin gama larga si diversificata de indicatoare de securitate si circulatie comercializata putem acoperi nevoile oricarei societati sau autoritati publice din Romania in ceea ce priveste semnele de circulatie, indicatoarele de avertizare si marcajele de orientare. Toate produsele noastre sunt executate minutios cu o tehnologie de ultima generatie si materiale de calitate superioara.

Avantaje indicatoare de securitate si circulatie.

La CFC Design punem pe primul loc satisfactia clientilor si depunem eforturi constante pentru cresterea gradului de recunoastere a companiei prin comercializarea unor indicatoare de securitate si circulatie impecabile din punct de vedere vizual, tehnic si constructiv. In ciuda varietatii, a calitatii produselor si a tehnologiei moderne folosite reusim totusi sa mentinem o grila de preturi competitive, stabilind astfel parteneriate durabile cu fiecare dintre clientii nostri.

Rezistenta la intemperii si pastrarea intensitatii culorilor pentru perioade mari de timp reprezinta doua caracteristici cheie pentru orice indicatoare de securitate si circulatie de calitate. Ale noastre beneficiaza de un tratament special anticoroziv si sunt inscriptionate folosind cele mai noi metode si vopseluri pentru a le putea garanta astfel o durata lunga de viata chiar si sub actiunea unor factori de mediu agresivi cum ar fi gheata, zapada si vantul puternic. Cele mai multe indicatoare de securitate si circulatie vin insotite de tija metalica pe care vor fi instalate, montajul acestora realizandu-se printrun sistem simplu pe baza de suruburi.

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 49 reviews
powered by Google
Eduard FerariuEduard Ferariu
18:55 21 Mar 24
Calitate, promptitudine si maxima seriozitate.Ne-a facut o plăcere deosebita sa lucram cu dumneavoastră si suntem siguri ca o vom face si pe viitor!!
Adrian HulubAdrian Hulub
18:38 21 Mar 24
Într-un cuvânt PROFESIONALISM! Recomand cu incredere .
Mobile Food ServicesMobile Food Services
08:07 11 Mar 24
Profesionisti! Promptitudine si calitate!Cu siguranta recomandam serviciile lor!
Mileva StancuMileva Stancu
20:18 21 Feb 24
Echipa minunata, profesionista si serioasa. Recomand cu caldura!
Claudiu CucClaudiu Cuc
09:41 14 Feb 24
Excepțională echipa. Felicitări
Vlad KVlad K
11:00 04 Feb 24
Dl Ciobanu a fost foarte reactiv, de la primirea mailului pana dupa montaj chiar.Recomand cu incredere, calitate produse foarte buna, ambalare si expediere produse foarte bine pregatite si executate, suport telefonic oricand a fost necesar.
Marian StancuMarian Stancu
10:02 04 Feb 24
Super profii, super seriosi!!! Deosebiti! Multumesc!!!🥰🥰🥰
Silviu BordeianuSilviu Bordeianu
08:13 02 Feb 24
O echipa de profesioniști care tratează fiecare client cu seriozitate. Chiar și atunci când apar situatii neprevăzute CFC DESIGN nu renunța pana nu iese perfect si sigura orice lucrare. La mulțumesc pentru determinare si recomand cu încredere!
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader