Totem intrare localitate

Tipuri de totem intrare localitate

Un totem intrare localitate este un mijloc modern de informare a conducatorilor auto si trecatorilor situat la intrarea intr-o anumita regiune, oras sau zona ce prezinta un anumit specific. In afara functiei de informare pentru care acesta a fost proiectat, totemul reprezinta si un mijloc ingenios de a promova interesele si activitatile economice ale unei anumite localitati, datorita suprafetei mari ce permite expunerea multor informatii – iar inaltima si locul de pozitionare ii confera un maxim de vizibilitate.

Eleganta, inaltimea si posibilitatea realizarii unui totem intrare localitate intr-un numar infinit de forme si dimensiuni (spic de grau, ciorchine de strugure, instalatie petroliera) aduc un plus de valoare si recunoastere localitatii ce il gazduieste facilitand astfel interactiunea dintre autoritatile locale si eventualii investitori interesati de specificul zonei respective.

Pentru realizarea unui totem intrare localitate se pot folosi diferite materiale, in functie de bugetul alocat si de preferintele clientilor. Lemnul, policarbonatul, alucobondul, stiplexul si polistirenul extrudat sunt unele dintre materialele solicitate cel mai adesea de clientii nostri. In ceea ce priveste forma unui totem intrare localitate, aceasta poate fi una standard aleasa din catalogul nostru sau una personalizata ce se va realiza in baza unei schite furnizate de catre client. Putem confectiona pentru dumneavoastra:

 1. Totem intrare localitate cu fete vacumate
 2. Totem intrare localitate cu forma dreapta sau curbata
 3. Totem intrare localitate cu forma rectangulara, cilindrica si chiar sferica
 4. Totem intrare localitate trapezoid (sub forma de obelisc)
 5. Totem intrare localitate cu forma neregulata
Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Totem intrare localitate personalizat

Orice totem intrare localitate pe care doriti sa il comandati prezinta numeroase posibilitati de personalizare atat in ceea ce priveste metoda de inscriptionare, literele volumetrice folosite sau sistemul de iluminare. Pentru obtinerea unor rezultate de exceptie si a unor produse finite rezistente in timp tehnicienii nostri folosesc masini si procedee tehnice de ultima generatie cum ar fi vopsirea in camp electrostatic, imprimarea computerizata, taiere si gravare cu laser, frezarea si sudarea elementelor componente in gaz protector.

Toate aceste procedee garanteaza obtinerea unui totem intrare in localitate calitativ, care isi va pastra forma si vivacitatea culorilor pentru perioade indelungate de timp chiar daca va fi supus frecvent unor factori de mediu agresivi si unor conditii atmosferice improprii.

Avantaje totem intrare localitate  

Un totem intrare localitate prezinta o serie de avantaje pentru cei ce decid sa-si promoveze afacerea sau specificul unei anumite regiuni prin intermediul sau.

 1. Este o metoda originala de promovare ce capteaza instant atentia tuturor conducatorilor auto
 2. Ofera un grad ridicat de vizibilitate atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, fiind la datorie 24 de ore din 24
 3. Poate fi personalizat cu litere volumetrice obisnute, litere efecte speciale sau reclame led
 4. Este o forma de promovare potrivita atat pentru autoritati locale cat si pentru societati comerciale
 5. Poate fi realizat sub diferite forme si dimensiuni, in functie de preferintele fiecarui client in parte
 6. Devine un punct de reper important pentru zona in care va decideti sa il amplasati

Suporta diferite forme de iluminare (iluminare directa, iluminare cu led, iluminare tip halou, etc)

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader