Litere cu becuri

Litere volumetrice tip Las Vegas

Litere tip Las Vegas pentru sectorul HORECA

Realizati decoruri moderne, puneti in evidenta serviciile si produsele pe care le comercializati si dati recunoastere brandul-ui dumneavoastra cu litere tip Las Vegas.

Daca aveti un restaurant, un hotel, un bar sau administrati orice alta afacere din sectorul HORECA, stiti cu siguranta ca atragerea clientilor dumneavoastra este esentiala pentru bunul mers al companiei, iar determinarea lor de a se reintoarce la localul dumneavoastra este de multe ori o provocare chiar si pentru cei mai abili manageri. Cu litere tip Las Vegas va puteti pune in practica cele mai neobisnuite idei in scopul de a obtine decoruri fanteziste cu un puternic impact emotional asupra clientilor dumneavoastra.

Ce anume vinde cu adevarat afacerea dumneavoastra ? Este produsul ? Sau serviciul ? Destul de adevarat, insa ceea ce vindeti de fapt este experienta traita de client la momentul in care apeleaza la serviciile si produsele dumneavoastra. Cu cat aceasta experienta va fi mai placuta si mai memorabila, cu atat clietii va vor avea in vizor ca prima optiune pentru data viitoare !

Litere tip Las Vegas pentru evenimente

Am precizat ca pentru companii precum restaurante, hoteluri, baruri si cafenele, experienta clientului dumneavoastra este de o importanta capitala iar un decor cu litere tip Las Vegas contribuie din plin la realizarea acestei experiente. Acelasi lucru este insa valabil si pentru evenimente precum nuntile, petrecerile de firma si petrecerile de aniversare. Odata cu trecerea timpului, oamenii nu isi vor aminti exact ce au facut in localul tau sau la nunta dumneavoastra , dar isi vor aminti cum i-ati facut sa se simta. Iar cand vine vorba de a oferi o buna experienta, o atmosfera grozava este totul. Nimic nu stabileste mai bine tonul pentru amintiri de neuitat decat o stare minunata cu un decor deosebit realizat din litere tip Las Vegas.

Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Litere tip Las Vegas, litere vintage sau litere cu becuri

Indiferent sub ce denumire sau forma de prezentare le veti intalni, conceptul si modul de functionare sunt similare. Cele mai multe litere tip Las Vegas sunt de fapt litere volumetrice realizate din lemn, MDF, metal sau chiar polistiren expandat si sunt prevazute cu o instalatie de iluminare cu becuri de diferite culori si intensitati. In functie de cerintele dumneavoastra putem executa litere tip Las Vegas de orice forma si dimensiune, iluminate clasic in alb sau orice alta culoare pe care v-o doriti. Tehnicienii nostri au in spate o lunga experienta in ceea ce priveste construirea de litere tip Las Vegas si vor putea realiza orice proiect – oricat de complicat v-ar parea fontul pe care doriti sa il folositi. Vom selecta impreuna designul si tipul de becuri (culoarea luminii, consumul electric) care sa se potriveasca scopului instalatiei si bugetului de care dispuneti.

Literele volumetrice 3D cu becuri (litere tip Las Vegas) au un impact vizual puternic si pun in evidenta atat locul in care v-ati decis sa le amplasati (camera de zi, birou, numele firmei) cat si semnificatia evenimentului in cadrul caruia doriti sa le folositi.

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 51 reviews
powered by Google
Daniel PetrescuDaniel Petrescu
14:48 05 Jun 24
Foarte foarte profesionisti si atenți la detalii. Mulțumim frumos pentru siglă!
George CranteaGeorge Crantea
19:11 17 Apr 24
Am avut onoarea sa colaborez cu dl Florian ptr o plăcută cu str și nr, a ieșit minunat foarte mulțumit, FELICITĂRI!
Eduard FerariuEduard Ferariu
18:55 21 Mar 24
Calitate, promptitudine si maxima seriozitate.Ne-a facut o plăcere deosebita sa lucram cu dumneavoastră si suntem siguri ca o vom face si pe viitor!!
Adrian HulubAdrian Hulub
18:38 21 Mar 24
Într-un cuvânt PROFESIONALISM! Recomand cu incredere .
Mobile Food ServicesMobile Food Services
08:07 11 Mar 24
Profesionisti! Promptitudine si calitate!Cu siguranta recomandam serviciile lor!
Mileva StancuMileva Stancu
20:18 21 Feb 24
Echipa minunata, profesionista si serioasa. Recomand cu caldura!
Claudiu CucClaudiu Cuc
09:41 14 Feb 24
Excepțională echipa. Felicitări
Vlad KVlad K
11:00 04 Feb 24
Dl Ciobanu a fost foarte reactiv, de la primirea mailului pana dupa montaj chiar.Recomand cu incredere, calitate produse foarte buna, ambalare si expediere produse foarte bine pregatite si executate, suport telefonic oricand a fost necesar.
Marian StancuMarian Stancu
10:02 04 Feb 24
Super profii, super seriosi!!! Deosebiti! Multumesc!!!🥰🥰🥰
Silviu BordeianuSilviu Bordeianu
08:13 02 Feb 24
O echipa de profesioniști care tratează fiecare client cu seriozitate. Chiar și atunci când apar situatii neprevăzute CFC DESIGN nu renunța pana nu iese perfect si sigura orice lucrare. La mulțumesc pentru determinare si recomand cu încredere!
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader