Reclame LED

Reclame led pentru promovarea afacerii dumneavoastra

Cea mai inalta tehnologie in realizarea literelor luminoase : utilaj computerizat pentru realizarea volumetriei si montaje complexe realizate cu utilaj de tip nacela. Transmiterea mesajului intr-un mod eficient prin care sa iesiti din multime nu este deloc un lucru usor. Cu reclame led puteti face intr-adevar o diferenta! Oferind vizitatorilor o invitatie proeminenta si iluminata pentru a afla mai multe, reclamele LED sunt o metoda accesibila si eficienta din punct de vedere energetic, care permite oamenilor sa afle cine sunteti si ce le puteti oferi.

Daca va ganditi sa investiti in reclame LED, CFC Design este un furnizor de solutii recomandat pentru toate nevoile dumneavoastra. Produsele noastre sunt proiectate si fabricate folosind cea mai noua tehnologie iar tehnicienii nostri cauta sa ofere cea mai buna solutie pentru fiecare comanda de reclame led pe care clientul nostru o solicita.

Reclame led usor de observat

O persoana obisnuita petrece aproximativ 20 de ore pe sosea in fiecare saptamana. Cea mai mare parte a acestui timp este “cheltuita” in fiecare zi pe acelasi traseu. O investitie in reclame led este o modalitate excelenta de a ajunge la un astfel de trafic si de a genera potentiali clienti pentru afacerea dumneavoastra.

Panourile digitale sub forma de reclame led sunt afisaje controlate de computer, cu capabilitati care pot duce publicitatea la un nou nivel. Acestea va permit sa schimbati mesajele de mai multe ori in timpul unei campanii de marketing sau ori de cateori considerati ca ar fi necesar, fara ca acest lucru sa implice costuri suplimentare. Veti putea astfel oferi clientilor dumneavoastra continut dinamic de ultima ora, trimiteri catre social media, etc.

Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Avantaje tehnice reclame led

  1. Eficienta energetica – cele mai multe reclame led sunt acum capabile sa emita peste 135 lumeni / watt
  2. Durata lunga de viata – 50.000 de ore sau mai mult daca sunt proiectate corespunzator
  3. Robuste – LED-urile sunt de asemenea numite “Solid State Lighting (SSL)” deoarece sunt fabricate din material solid fara filament, tub sau bec care sa se arda
  4. Fara perioada de incalzire – reclamele led lumineaza instantaneu – in nanosecunde
  5. Nu sunt afectatate de temperaturi scazute – LED-urile iubesc temperaturile scazute si vor functiona ireprosabil chiar si in conditii meteorologice subzistente
  6. Directional – Cu reclame led puteti directiona lumina exact spre zona care va intereseaza
  7. Excelenta redare a culorilor – LED-urile nu se decoloreaza si nu isi pierd intensitatea precum alte surse de lumina, cum ar fi neoanele fluorescente, fiind astfel perfecte pentru afisaje si aplicatii de retail
  8. Ecologice – LED-urile nu contin mercur sau alte substante periculoase
  9. Controlabile – Cele mai multe reclame led ofera posibilitatea de a fi controlate pentru reglarea luminiozitatii si a intensitatii culorilor

Atrageti clientii cu reclame led personalizate

O reclama LED este o reflexie perfecta; a afacerii dumneavoastra. Aceasta este prima impresie pe care compania dumneavoastra o prezinta trecatorilor. Cat de eficiente vor fi panourile cu reclame led depinde numai de lizibilitatea, vizibilitatea si atractivitatea acestora. Nu exista nimic altceva care sa va imbunatateasca mai mult imaginea firmei dumneavoastra decat un panou exterior cu reclame led.

La CFC Design, avem o vasta experienta asupra modului in care semnele de exterior si panourile de reclame led pot afecta pozitiv o afacere in ceea ce priveste profitabilitatea si sanatatea financiara a acesteia. Utilizand reclame led veti putea informa clientii despre promotiile speciale in curs de desfasurare la magazinul dumneavoastra si veti putea sa vizati grupuri de nisa, reusind astfel sa transformatii simplii trecatori in clienti fideli ai afacerii dumneavoastra.

Tipuri de litere volumetrice luminoase :

– litere volumetrice luminoase sau literele 3 D cu fata din PMMA/Stiplex colorat in masa si profil de aluminiu debitat compuetrizat de utilaj 3D.

– litere volumetrice cu efect halou distantate de perete la maxim 20 mm. Iluminarea se va realiza cu module led alb cald 3000 k / alb natural 6500 k / alb rece 9000 k.

– litere volumetrice luminoase cu laterala si spatele din tabla de otel prevazute cu becuri transparente cu filament led . Se mai numesc Litere Las vegas sau Litere cu Becuri sau Litere vintage.

– litere volumetrice luminoase sau litere 3D cu laterala si fata luminoasa. Sunt realizate din Plexiglass alb de 30 mm grosime cu o excelenta dispersie a luminii albe .

Un element indedit care va va pune in evidenta compania este realizarea rooftop-urilor pentru corporatii si companii . Amplasat pe acoperisul cladirii oferta un maxim de vizibilitate si un aspect comercial profesional . Suntem experti in realizarea rooftop-urilor pe cladiri .Doar cereti-ne o cotatie de pret !

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader