Inchiriere nacela

Avantaje inchiriere nacela

Avantajul principal atunci cand va decideti sa apelati la un echipament specializat precum o nacela este faptul ca lucratorii au posibilitatea de a executa un numar mare de sarcini diferite si pot ajunge in locuri greu accesibile situate in exteriorul cladirilor. Echipamentelul pus la dispozitie este o Nacela IVECO Snake 2112, care va fi manevrat de un operator.

Daca aveti nevoie de executarea unor lucrari dificile in spatii greu accesibile ne puteti apela si vom fi gata sa ne deplasam la locatia dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Executam lucrari in toate orasele tarii iar daca situatia o impune, chiar si in afara granitelor.

Servicii nacela

  1. Pentru servicii de publicitate ( montarea si intretinerea de afise, litere volumetrice, bannere, casete luminoase, reclame LED, spoturi, autocolante, forme 3D din polistiren)
  2. Pentru intretinerea fatadelor (tencuieli si termoizolatii, lucrari profesionale de vopsitorie si zugravit, montarea de jgheaburi si burlane, executarea unor montaje in pereti si structuri de beton )
  3. Pentru industrie ( reparatii si lucrari de intretinere acoperisuri, intretinere hale si silozuri, ridicari echipamente grele, instalari conducte si sisteme de ventilatie )
  4. Pentru retele de comunicatie ( montaj suporti si antene GSM, instalare componente sisteme de telecomunicatie, montaj cabluri )
  5. Pentru servicii de curatenie ( curatarea ferestrelor si a zonelor greu accesibile exterioare, decopertari, reparatii echipamente situate in exteriorul cladirilor )
  6. Pentru servicii speciale ( toaletari arborilor, degajarea zonelor de risc unde exista acumulari de turturi si zapada, realizarea de masuratori in zone greu accesibile, instalarea de spoturi si reclame luminoase in perioada sarbatorilor de iarna )
Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader