Litere volumetrice din inox si alama

Iluminare litere volumetrice din inox si alama

Majoritatea tipurilor de litere volumetrice din inox si alama impresioneaza prin estetica lor, prin dimensiunile impozante si prin contrast atunci cand beneficiaza de un sistem de iluminare corespunzator, dar mai cu seama prin posibilitatea amplasarii lor in orice suprafata, gasindu-si loc pe orice tip de cladire.

Putem confectiona litere din inox si alama simple sau iluminate. In functie de dimensiunile acestora si locul in care doriti sa le folositi, specialistii nostrii va vor recomanda cel mai indicat material din care vor fi confectionate dar si forma de iluminare cea mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra. Pentru a da stralucire literelor dumneavoastra va putem oferi urmatoarele optiuni de iluminare:

Litere volumetrice din inox si alama cu iluminare fata: Literele pot fi montate individual direct pe structura cladirii sau pe un panou confectionat din aluminiu sau plexiglas. Iluminarea se realizeaza cu led-uri sau tuburi de neon iar sistemul se instaleaza direct pe suprafata literelor sau pe conturul acestora.

Litere volumetrice din inox si alama cu iluminare spate: Acest tip de litere volumetrice din inox si alama au o stralucire aparte, reprezentand exact opusul literelor volumetrice obisnuite. Fata lor este realizata din inox sau alama lustruita iar spatele este acoperit cu un material transparent. Acest lucru va permite crearea unui efect de lumina difuza prin proiectarea luminii pe fatada cladirii unde sunt amplasate. Pe durata zilei vor da un aer de seriozitate si profesionalism prezentandu-se ca niste litere volumetrice obisnuite iar noaptea vor crea un efect spectaculos foarte apreciat de catre clienti.

Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Proiectare si construire litere volumetrice din inox si alama

Realizarea de litere volumetrice din inox si alama reprezinta un proces complex ce nu poate fi efectuat in lipsa unor masini speciale si a unor tehnicieni priceputi . Calitatea literelor depinde in mod direct de mana tehnicianului, de experiența si de acuratețea acestuia. Fiecare litera este un element separat in design si daca intervine o greseala aceasta va strica impresia semnelor publicitare ca si intreg.

Preocupați de imaginea clienților nostri, dar si de a noastra, suntem foarte responsabili in ceea ce priveste calitatea produselor noastre. Daca intr-una din fazele de realizare a oricarei litere volumetrice din inox si alama a fost sesizat un defect care nu poate fi corectat in aceasta etapa – nu il mascam ci vom reface intreaga litera deoarece anumite defecte latente se pot manifesta dupa o anumita perioada de utilizare in medii exterioare.

Diferite modele de litere volumetrice din inox si alama pot fi realizate, in funcție de dorințele clientului, in orice font imaginabil si la orice dimensiune. Iluminate sau nu, acestea vor putea fi folosite atat in ​​interior (in mall-uri, magazine, firme) cat si pe fațadele cladirilor sau chiar pe acoperisul unor structuri.

Beneficiile achizitionarii unor astfel de litere volumetrice din inox si alama sunt considerabile, acestea imbinand atractivitatea si eleganta elementelor metalice finisate cu potentialul publicitar urias al expunerii lor intr-un loc de trafic intens. In plus, fiind confectionate din materiale deosebit de rezistente la uzura si conditii climatice, cele mai multe litere volumetrice din inox si alama va vor putea reprezenta compania pentru ani intregi fara a necesita inlocuiri sau lucrari de mentenanta.

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 51 reviews
powered by Google
Daniel PetrescuDaniel Petrescu
14:48 05 Jun 24
Foarte foarte profesionisti si atenți la detalii. Mulțumim frumos pentru siglă!
George CranteaGeorge Crantea
19:11 17 Apr 24
Am avut onoarea sa colaborez cu dl Florian ptr o plăcută cu str și nr, a ieșit minunat foarte mulțumit, FELICITĂRI!
Eduard FerariuEduard Ferariu
18:55 21 Mar 24
Calitate, promptitudine si maxima seriozitate.Ne-a facut o plăcere deosebita sa lucram cu dumneavoastră si suntem siguri ca o vom face si pe viitor!!
Adrian HulubAdrian Hulub
18:38 21 Mar 24
Într-un cuvânt PROFESIONALISM! Recomand cu incredere .
Mobile Food ServicesMobile Food Services
08:07 11 Mar 24
Profesionisti! Promptitudine si calitate!Cu siguranta recomandam serviciile lor!
Mileva StancuMileva Stancu
20:18 21 Feb 24
Echipa minunata, profesionista si serioasa. Recomand cu caldura!
Claudiu CucClaudiu Cuc
09:41 14 Feb 24
Excepțională echipa. Felicitări
Vlad KVlad K
11:00 04 Feb 24
Dl Ciobanu a fost foarte reactiv, de la primirea mailului pana dupa montaj chiar.Recomand cu incredere, calitate produse foarte buna, ambalare si expediere produse foarte bine pregatite si executate, suport telefonic oricand a fost necesar.
Marian StancuMarian Stancu
10:02 04 Feb 24
Super profii, super seriosi!!! Deosebiti! Multumesc!!!🥰🥰🥰
Silviu BordeianuSilviu Bordeianu
08:13 02 Feb 24
O echipa de profesioniști care tratează fiecare client cu seriozitate. Chiar și atunci când apar situatii neprevăzute CFC DESIGN nu renunța pana nu iese perfect si sigura orice lucrare. La mulțumesc pentru determinare si recomand cu încredere!
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader