Forme 3 D

Forme 3D din polistiren la comanda

Polistirenul este de departe unul dintre cele mai bune materiale pentru a transforma desenele si schitele dumneavoastra in forme 3D reale datorita structurii sale simple, dar cu o densitate foarte ridicata. Pentru un plus de protectie putem aplica straturi suplimentare ignifuge oricarui model si chiar fibra de sticla pentru a crea o structura extrem de robusta. Va oferim astfel forme 3D din polistiren cu un finisaj stralucitor, curat si rezistent la actiunea factorilor de mediu.

De la modele si forme 3D de dimensiuni reduse si prototipuri la structuri supradimensionate si elemente de recuzita, cream o gama diversificata de elemente, toate perfect adaptate specificatiilor de design furnizate de catre dumneavoastra.

Precizie si calitate in realizarea de forme 3D

Pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii, am investit in tehnologie, achizitionand cele mai noi masini de taiat si prelucrat polistirenul extrudat atat la cald cat si la rece. Aici, la CFC Design echipa noastra de ingineri si tehnicieni talentati proiecteaza forme 3D complexe, decupeaza si modeleaza orice lucru sau obiect confectionat din polistiren, cu ajutorul celor mai noi masini de taiere de ultima generatie.

Fie ca este vorba de litere, modele, forme 3D sau componente, sculpturi din polistiren si elemente de recuzita, izolatii pentru geamuri sau obiecte mici si unice, echipa noastra ofera de fiecare data clientilor sai un maxim de precizie si calitate.

Putem realiza orice sculptura sau constructie din polistiren, de orice marime, sub orice forma si in orice cantitate. Daca doriti forme 3D de inalta fidelitate pentru proiectul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Telefon

+40 744 982 415

CERERE OFERTA

Forme 3D pentru afacerea dumneavoastra

Firmele ce activeaza in industria de retail cer adesea sa cream semne si logouri realizate la comanda, forme 3d, sculpturi din polistiren sau elemente publicitare. Am creat cateva elemente de recuzita uimitoare, care dau fiecarui spatiu comercial un aspect wow! Cu o mare varietate de finisaje, modelele noastre de polistiren si multitudinea de forme 3D vor face din magazinul dumneavoastra un loc memorabil pentru toti aceia ce ii trec pragul.

Vopsire, stralucire, fatete imprimate sau simple din PVC, folii de vinil, MDF sau chiar fatete acrilice, vom oferi orice tip de finisaj din polistiren de care aveti nevoie. Folosind utilaje specializate pentru pulverizare automata, tehnicienii nostri pot aplica orice tip de vopsea sau pot ajuta la accelerarea timpilor de uscare a straturilor de lipici si rasini.

Veti fi de-a dreptul impresionati, de modelul dumneavoastra de polistiren artizanal rezultat dintr-un desen initial imbogatit cu finisaje de inalta calitate. Echipa noastra de tehnicieni calificati va poate asigura ca modelul de polistiren sau diferitele forme 3D pe care le doriti sunt o replica perfecta a  modelului 3D pe care l-ati avut in vedere, depasind asteptarile dumneavoastra de fiecare data.

Aici, la CFC Design, ne mandrim cu marea varietate de modele de polistiren si forme 3D pe care le-am creat pentru clienti. Tot ce trebuie sa faceti este sa furnizati desenele, pe care le folosim pentru a programa taietoarele noastre de inalta precizie.

Ce spun clienti

Testimoniale

CFC DESIGN
5.0
Based on 41 reviews
powered by Google
Costy TCosty T
17:04 29 Nov 23
Andrei SmeuAndrei Smeu
16:36 28 Nov 23
O echipa minunata! Oameni cu multa experiență, care te asigura până la sfârșit că totul va fi un succes. Le mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă!
Claudiu SchvamClaudiu Schvam
08:31 26 Nov 23
Recomand cu toată încrederea ! O echipa care a dat dovadă de profesionalism , fiabilitate , promptitudine și eficacitate.
Vali MihailescuVali Mihailescu
09:42 22 Nov 23
Minunate lucrari! Placutele pictate manual sunt impecabile!! Multumesc mult pentru ajutor si pentru profesionalism!! Comunicarea este de 10!!!
Poezii RecitatePoezii Recitate
20:26 08 Nov 23
Din partea companiei AFT ALUROM SRL, am revenit cu un review pentru CFC DESIGN. Pe parcursul lucrarilor efectuate in cadrul Palas Campus IASI, am avut deosebita placere de a lucra impreuna. Au dovedit a fi oameni capabili, punctuali si profesionisti. Este reteta garantata a unor oameni deosebiti cu care dorim sa lucram si pe viitor. Va multumim pe aceasta cale pentru colaborare. Cu stima si respect Vlad Oancia.
Mihai PosircaMihai Posirca
06:55 10 Oct 23
Multumesc pentru profesionalism, promptitudine si calitate! Placuta postala deosebita, pictata manual, este impecabila. Foarte buni comunicatori pe tot parcursul procesului, de la primul contact, pana la receptionarea produsului. Grijulii, atenti la detalii si inimosi. Felicitar si multumiri!
oprisanu gabrieloprisanu gabriel
15:15 19 Sep 23
A fost incredibil de prompt! Va multumesc! Calitate excelenta !!
axinte robertaxinte robert
13:27 19 Sep 23
Serioși și promti în lucrari. Recomand cu încredere.
Catalin MaximencoCatalin Maximenco
17:47 15 Sep 23
Firma serioasă!Ceea ce vorbești cu ei aia fac! Țin sa mentionez calitatea și promptitudinea lor! I-am găsit pe net, am vorbit acum un an cu ei și am reluat discuția, bineînțeles ca știau proiectul și am finalizat cu succes micul proiect! Sunt serioși!
Recomand.Lucrez de ceva vreme cu aceasta companie și nu au dezamăgit niciodată. Calitatea superioară, prețuri corecte, comenzile la timp, deschiși la idei in cazul unor proiecte mai complexe .… cam tot ce trebuie pentru o colaborare eficientă.
bianca luizabianca luiza
11:27 23 Mar 23
Foarte mulțumiți de plăcuța cu strada si numele,niște profesioniști, am comunicat foarte bine pe tot parcursul comenzii.Cu siguranță vom spune tuturor si le vom da indicații directe să ajungă la dvs.Multumim!!
js_loader